Keresés    IN ENGLISH  MAGYARUL        Vakok, gyengénlátók számára


A 4-es metró állomásai lényegesen eltérnek a másik 3 budapesti metróvonal állomásaitól. Tágas, széles peronok jellemzik majd az új megállókat. Az állomások kevésbé lesznek huzatosak, mint a mostani vonalakon. A kialakítás során nemcsak az akadálymentesítésre, de az egységes belső információs rendszerre és az igényes, modern építészeti megoldásokra is nagy figyelmet fordítottak a tervezők. Az állomásépítések felszíni rendezéssel is együtt járnak. Új terek, modern városközpontok és a XXI. század elvárásainak megfelelő közlekedési csomópontok jönnek majd létre.

Az állomások nevére kattintva megnézheti milyenek lesznek az új állomások és elolvashatja a legfontosabb információkat a megállókról.Ossza meg ezt az oldalt: Iwiw Facebook Delicious Digg Google Stumble upon Propeller   Ajánlja ezt az oldalt ismerősének!
Főoldal A 4-es metró nyomvonala Hírek Milyen lesz a 4-es metró? Hogyan épül? Hogyan működik? DBR Metró Projektigazgatóság Akadálymentes metró A budapesti metrók A világ metrói Home Route of Metro4 News What will Metro4 be like? How is it constructed? How does it work? DBR Metro Project Directorate Accessible metro Metros in Budapest Metros around the world A 4-es metró nyomvonala Állomások egyenként Elkészült felszíni rendezések bemutatása Megvalósíthatósági tanulmány Cikkek, tanulmányok Környezeti hatástanulmányok Kelenföld Tétényi út Bocskai út Móricz Zsigmond körtér Szt. Gellért tér Fővám tér Kálvin tér Rákóczi tér Népszínház utca Keleti pályaudvar Az elkészült felszíni rendezések bemutatása Bartók Béla út Fehérvári út Baross tér Fehérvári úti játszótér Kiskörút Fővám téri aluljáró Route of Metro4 Stations one by one Surface works already completed Feasibility study Studies and publications Environmental impact studies