Keresés    IN ENGLISH  MAGYARUL        Vakok, gyengénlátók számára

DBR Metró Projekt Igazgatóság

A Fővárosi Közgyűlés 1997-ben hozta létre a DBR Metró Kft-t (a BKV alapításában) a 4-es metró projekt (Dél-Buda-Rákospalota) előkészítésére és a lebonyolítás koordinálására. Mivel ezt követően a kormányzat és a nemzetközi pénzintézetek úgy döntöttek, hogy hozzájárulásukat a BKV Rt. számára nyújtják, 1999 februárja óta a szervezet a BKV Rt. DBR Metró Projekt Igazgatóságaként végzi munkáját.

A kis létszámú szervezet tevékenységi körébe tartozik a beruházói feladatok teljes körű ellátása, a projekt előrehaladásának központi összehangolása, az elvégzendő feladatok kijelölése (a megvalósítás a tenderek során kiválasztott tanácsadó cégekre hárul), a projektfinanszírozás kézbentartása.

Kapcsolat:

DBR Metró Projekt Igazgatóság
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. 3 emelet (Greenpoint 7 irodaház)
Telefon: (36 1) 411-3050
Fax: (36 1) 411-3051
E-mail: info@metro4.hu
Honlap: www.metro4.hu

Főoldal A 4-es metró nyomvonala Hírek Milyen lesz a 4-es metró? Hogyan épül? Hogyan működik? DBR Metró Projektigazgatóság Akadálymentes metró A budapesti metrók A világ metrói Home Route of Metro4 News What will Metro4 be like? How is it constructed? How does it work? DBR Metro Project Directorate Accessible metro Metros in Budapest Metros around the world Cégünkről A vezetés Tenderek, pályázatok, eredmények Engedélyek, beadványok Szerződések Partnereink Karrier Sajtószoba Sajtószoba Sajtókapcsolatok Hírek Fotóarchívum About us Management Tender announcements, results Permissions, applications Contracts Our partners Career Press room Press Room Press contact News Photo Gallery