Keresés    Magyar  Magyar

Vissza

Ossza meg ezt az oldalt:
Facebook Delicious Digg Google Stumble upon

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósul meg.

90%-OS MŰSZAKI KÉSZÜLTSÉGŰ A NEGYEDIK KELENFÖLDI PARKOLÓ

 

2016. október 13.

 

Utolsó fázisához érkezett a negyedik parkoló építése az M4-es metró kelenföldi végállomásánál. Az 500 férőhelyes P+R ez év végére tervezett műszaki véghatáridejét egyelőre semmi sem veszélyezteti, azaz 2017 januárjától várhatóan már összesen közel 1500 új parkolóhely áll majd az autósok rendelkezésére a metróprojekthez kapcsolódva. A másik három, már átadott parkoló közben 100%-os kihasználtság mellett üzemel. Új galéria.

Fotók: Pető Szabolcs (DBR)

***

A MÁV használaton kívüli vágányainak helyén épülő negyedik P+R parkolóhelyeinek és járdáinak kőburkolása jelentős részben elkészült, a kerítésépítési és a növénytelepítési munkák folyamatosak, a lejárati műtárgy szerkezetépítése befejeződött, a felszíni épület acélszerkezete elkészült, a kandeláberek telepítése megkezdődött, az utcabútorok a helyükre kerültek, de még zajlanak az elektromos, a gépészeti, az építészeti és az aszfaltozási munkák.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





A most épülő őrmezői P+R mellett, a Péterhegyi út túloldalán épült parkoló, illetve az Etele téri oldalon megvalósult másik két parkoló is maximális kihasználtság mellett üzemel ma már.