Keresés    Magyar  Magyar

Vissza

Ossza meg ezt az oldalt:
Facebook Delicious Digg Google Stumble upon

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósul meg.

MEGVÁLTOZIK A FORGALMI REND A BAROSS TÉREN


2013. május 9.

2013. május 11-étől, szombattól megváltozik a Belváros felé tartó autóbuszok forgalmi rendje a Baross téren és áthelyezzük a 7-es autóbuszcsalád megállóhelyét is. A Kerepesi útról a Belváros felé tartó közúti forgalom haladása is megváltozik.

2013. május 11-étől, szombattól várhatóan július elejéig a Belváros felé tartó forgalom előtt megnyitjuk a Baross tér északi oldalán, a Thököly útról a Rákóczi út felé tartó útpályát. Emiatt módosul a tér forgalmi rendje: a Kerepesi út felől érkező járművek a pályaudvar előtti szakaszon elhaladva balra fordulva érik el az új útszakaszt.

A Thököly útra továbbra is csak a taxik, a tömegközlekedési járművek és az építési forgalom hajthat be.

A Kerepesi úton a Hungária körút felé tartó forgalom rendje nem változik, azonban a sávok vonalvezetése új lesz, ezért kérjük az autósokat, hogy ne megszokásból vezessenek!

A Kerepesi út felől a Fiumei út továbbra is a Kerepesi út – balra Lóvásár utca – jobbra Mosonyi utca – balra Festetics utca – balra Fiumei út útvonalon érhető el.

A forgalmi rend megváltozása miatt áthelyezzük az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 173-as, a 173E, a 178-as, a 907-es és a 973-as jelzésű, a Blaha Lujza tér felé tartó autóbuszok megállóhelyeit. Az új megállóhelyet a Thököly úton, a Nefelejcs és a Bethlen Gábor utcai szakaszon, az Arzenál Áruház előtti részen jelöljük ki. A Keleti pályaudvar felől érkező utasaink biztonságos közlekedését gyalogos átkelőhely segíti a Bethlen Gábor utca torkolata közelében.

A Baross tér felszínrendezésével kapcsolatban bővebb információt ezen a címen olvashatnak:

http://www.bkk.hu/2012/11/megkezdodott-a-baross-ter-felszinrendezese/

Kérjük a környéken közlekedőket, hogy figyeljék az új jelzéseket, ne megszokásból közlekedjenek!

Budapesti Közlekedési Központ